×
Home Nieuws Livescore

Priske ziet Feyenoord ondermaats presteren in Eredivisie

Priske ziet Feyenoord ondermaats presteren in Eredivisie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 19:24 uur

Feyenoord staat nog niet op volle kracht, dat is ook de mening van de nieuwe manager Brian Priske. De Deen heeft tot nu toe twee gelijke spelen gezien in de eerste drie Eredivisie-wedstrijden van het seizoen en noemt de prestaties van zijn team "ondermaats".

Priske, die onlangs aantrad als hoofdcoach van Feyenoord, heeft duidelijk hoge verwachtingen van zijn spelers en is niet tevreden met de resultaten tot nu toe. De gelijke spelen voelen voor hem als gemiste kansen en hij benadrukt dat er ruimte is voor verbetering.

De supporters van Feyenoord hopen op betere resultaten in de komende wedstrijden en kijken uit naar de tactische aanpassingen die Priske zal doorvoeren om het team weer op de rails te krijgen. De druk ligt nu op de spelers om te laten zien dat ze in staat zijn om te presteren op het niveau dat van hen wordt verwacht.

Met nog veel wedstrijden te gaan in het seizoen, is er nog voldoende tijd voor Feyenoord om zich te herstellen en te laten zien dat ze tot de top van de Eredivisie behoren. Priske zal ongetwijfeld hard werken om zijn team te motiveren en te inspireren om betere resultaten neer te zetten en de supporters trots te maken.