×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord moet snel handelen als ze Nick Olij willen

Feyenoord moet snel handelen als ze Nick Olij willen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 19:08 uur

Feyenoord zal snel moeten handelen als ze deze zomer nog doelman Nick Olij willen vastleggen, volgens Gerard Nijkamp. De technisch directeur van Sparta Rotterdam heeft nog geen enkel contact gehad met de stadsgenoot over een mogelijke transfer. Olij, die momenteel onder contract staat bij NAC Breda, heeft de interesse gewekt van de Rotterdammers, maar er is nog geen concrete toenadering geweest.

Met het oog op de naderende transferperiode is het voor Feyenoord van belang om snel te schakelen als ze Olij willen toevoegen aan hun selectie. De doelman heeft indruk gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie en lijkt klaar voor de stap naar een Eredivisieclub. Nijkamp benadrukt echter dat er tot op heden geen gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Sparta en Feyenoord over een eventuele overgang van Olij.

De supporters van Feyenoord zullen met spanning uitkijken naar eventuele ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van Nick Olij naar De Kuip. De doelman zou een welkome versterking zijn voor de Rotterdammers, die op zoek zijn naar versterking op die positie. Het is nu aan Feyenoord om snel in actie te komen en contact te leggen met Sparta en Olij om een eventuele transfer te bespoedigen.