×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Juventus-talent voor defensieve versterking

Feyenoord jaagt op Juventus-talent voor defensieve versterking
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 18:48 uur

Feyenoord heeft ambitieuze plannen voor de laatste dagen van de transferperiode, waarbij de club zich richt op het aantrekken van de talentvolle verdediger Facundo González van Juventus. Met slechts 21 jaar oud, wordt González gezien als een veelbelovende speler die de defensie van Rotterdam kan versterken. De club is vastbesloten om de Uruguayaanse verdediger binnen te halen en is bereid om alles te geven om hem los te weken bij de Italiaanse grootmacht.

De technische staf van Feyenoord is ervan overtuigd dat González de kwaliteiten bezit om een belangrijke rol te spelen in het team. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel, zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor de club. De directie van Feyenoord is dan ook vastberaden om de transfer tot stand te brengen en is in gesprek met Juventus om de mogelijkheden te verkennen.

González zelf staat open voor een overstap naar Feyenoord en ziet het als een kans om zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving. De verdediger is vastberaden om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en ziet Feyenoord als de ideale club om dat te realiseren. De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn in volle gang en het belooft een spannende strijd te worden om de handtekening van González.