×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez wijst Nottingham Forest af, Feyenoord accepteert bod.

Santiago Gimenez wijst Nottingham Forest af, Feyenoord accepteert bod.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 18:08 uur

De jonge Mexicaanse spits Santiago Gimenez heeft besloten om het aanbod van Nottingham Forest af te wijzen, zo heeft het Mexicaanse Claro Sports gemeld. Ondanks het feit dat Feyenoord een lucratief bod van 33 miljoen euro uit Engeland heeft geaccepteerd, heeft Gimenez ervoor gekozen om niet naar de Premier League te verhuizen.

De 21-jarige aanvaller, die momenteel speelt voor Cruz Azul in de Mexicaanse competitie, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en talent. Zijn weigering om naar Nottingham Forest te gaan, ondanks de interesse van Feyenoord, toont aan dat hij kieskeurig is over zijn volgende carrièrestap.

Gimenez heeft laten doorschemeren dat hij graag in Europa wil spelen, maar dat hij op dit moment nog niet klaar is voor een overstap naar de Premier League. Hij wil zich blijven ontwikkelen en groeien als speler voordat hij de sprong waagt naar een van de topcompetities in Europa.

Hoewel Nottingham Forest teleurgesteld zal zijn over Gimenez' beslissing, biedt het Feyenoord de mogelijkheid om hun zoektocht naar versterking voort te zetten. De Rotterdamse club zal nu op zoek moeten gaan naar alternatieve opties om hun aanval te versterken en hun doelen voor het komende seizoen te bereiken.