×
Home Nieuws Livescore

Brighton & Hove Albion verwelkomt Matt O'Riley uit Celtic

Brighton & Hove Albion verwelkomt Matt O'Riley uit Celtic
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 17:48 uur

Brighton & Hove Albion heeft zijn selectie versterkt met de komst van de talentvolle middenvelder Matt O'Riley. De 21-jarige Deen maakt de overstap van Celtic naar de Engelse zuidkust en heeft een lucratief vijfjarig contract getekend bij de club. O'Riley sluit zich aan bij medespelers zoals Mats Wieffer, Joël Veltman, Bart Verbruggen en Jan-Paul van Hecke, die hem met open armen verwelkomen in het team.

Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wordt O'Riley gezien als een veelbelovende aanwinst voor Brighton & Hove Albion. De club hoopt dat de jonge middenvelder een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes in de Premier League. O'Riley's ervaring bij Celtic zal hem ongetwijfeld goed van pas komen in de competitieve Engelse topflight.

De supporters van Brighton & Hove Albion kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Matt O'Riley in het blauw-witte shirt van de club. Met zijn komst is de selectie van de club verder versterkt en de concurrentie binnen het team zal alleen maar toenemen. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe O'Riley zich zal manifesteren op het hoogste niveau van het Engelse voetbal en welke impact hij zal hebben op het spel van Brighton & Hove Albion.