×
Home Nieuws Livescore

Mike Verweij hoopt op 'gewone' Klassieker zonder politie

Mike Verweij hoopt op 'gewone' Klassieker zonder politie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 17:16 uur

Aankomende zondag staat De Klassieker op het programma, maar de afwezigheid van politie dreigt roet in het eten te gooien. Mike Verweij, verslaggever van De Telegraaf, hoopt echter dat de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord toch 'gewoon' kan doorgaan. Hij pleit voor een oplossing met stewards om de veiligheid te waarborgen en doet een speciaal verzoek aan de fanatieke Feyenoord-aanhang.

Verweij benadrukt het belang van een vreedzaam verloop van de wedstrijd en roept supporters op om hun verantwoordelijkheid te nemen. Met de politie niet aanwezig, is het volgens hem essentieel dat de fans zich gedragen en eventuele ongeregeldheden vermijden. De verslaggever hoopt dat de rivaliteit tussen de twee clubs op een sportieve manier tot uiting kan komen, zonder dat de sfeer omslaat in negatieve zin.

Hoewel de situatie rondom De Klassieker dit keer anders is dan gebruikelijk, blijft Verweij optimistisch over een goede afloop. Hij gelooft in de kracht van stewards en de verantwoordelijkheid van de supporters om ervoor te zorgen dat de wedstrijd op een veilige en respectvolle manier kan plaatsvinden. Met de steun van alle betrokkenen hoopt hij dat De Klassieker een memorabele en vreedzame editie zal worden, ondanks de afwezigheid van de politie.