×
Home Nieuws Livescore

Inschrijvingsproblemen houden Dani Olmo weg bij FC Barcelona

Inschrijvingsproblemen houden Dani Olmo weg bij FC Barcelona
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 16:56 uur

Het is nog altijd wachten geblazen voor Dani Olmo voordat hij zijn debuut kan maken voor FC Barcelona. Ondanks dat de club eerder al problemen ondervond bij het inschrijven van de nieuwe aanwinst, blijft de Spaanse middenvelder aan de zijlijn staan. Zelfs na het vertrek van drie spelers heeft Olmo nog geen groen licht gekregen om in actie te komen voor de Catalanen, zo meldt het Spaanse Relevo. De fans van Barcelona zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze de veelbelovende speler in actie kunnen zien.

Trainer Hansi Flick blijft echter optimistisch over de situatie en heeft goede hoop dat Olmo binnenkort zijn opwachting zal maken in het Barcelona-shirt. Flick, die onlangs aan het roer kwam te staan bij de club, ziet de kwaliteiten van de Spaanse international en kijkt uit naar zijn bijdrage aan het team. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, kan Olmo een waardevolle toevoeging zijn voor Barcelona in de komende wedstrijden.

De supporters van FC Barcelona zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar het moment waarop Dani Olmo eindelijk zijn debuut zal maken. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de talentvolle middenvelder, die met zijn spel en ervaring een belangrijke rol kan gaan spelen in het team van Flick. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Olmo zijn eerste stappen zal zetten op het veld van Camp Nou en zijn stempel zal drukken op het spel van Barcelona.