×
Home Nieuws Livescore

Al Hilal haalt Cancelo terug naar Manchester City

Al Hilal haalt Cancelo terug naar Manchester City
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 16:48 uur

Al Hilal en Manchester City hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van de Portugese verdediger João Cancelo, volgens de bekende transferexpert Fabrizio Romano. Na een uitleenperiode bij FC Barcelona, waar een permanent verblijf financieel niet haalbaar bleek, is Cancelo teruggekeerd naar Manchester. Ondanks zijn terugkeer lijkt de 27-jarige niet langer een rol te spelen in de plannen van City-manager Pep Guardiola.

De transfer van João Cancelo naar Al Hilal markeert een nieuwe wending in zijn carrière, nadat hij eerder voor topclubs als Juventus en Valencia speelde. De Saoedische club heeft naar verluidt een aanzienlijk bedrag betaald om de diensten van de getalenteerde verdediger veilig te stellen. Cancelo, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zal nu zijn kwaliteiten inzetten in de competitieve Aziatische voetbalwereld.

Voor Manchester City betekent het vertrek van João Cancelo een verlies van een ervaren speler, maar Guardiola lijkt vertrouwen te hebben in de rest van zijn selectie om het vertrek op te vangen. De club zal nu op zoek moeten gaan naar een mogelijke vervanger om de defensieve linie te versterken. De fans van City zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn om Cancelo te zien vertrekken, maar kijken tegelijkertijd uit naar de nieuwe uitdagingen die voor hen liggen in het komende seizoen.