×
Home Nieuws Livescore

Jay Gorter wijst Anderlecht af als tweede doelman.

Jay Gorter wijst Anderlecht af als tweede doelman.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 16:32 uur

Jonge doelman Jay Gorter heeft opnieuw een aanbod afgeslagen, dit keer van de Belgische club Anderlecht. Na eerder al sc Heerenveen te hebben afgewezen, heeft de talentvolle Ajacied besloten om ook de kans om tweede doelman te worden bij Anderlecht af te wijzen. Het Belgische medium Het Laatste Nieuws meldt dat Gorter geen heil ziet in een overstap naar België.

De 21-jarige Gorter heeft de afgelopen tijd veel interesse gewekt van verschillende clubs, mede dankzij zijn sterke prestaties bij Go Ahead Eagles in de Keuken Kampioen Divisie. Met zijn uitstekende optredens heeft hij laten zien dat hij klaar is voor een stap hogerop, maar voorlopig lijkt een transfer naar het buitenland er niet in te zitten voor de talentvolle keeper.

Anderlecht, een van de bekendste clubs in België, had Gorter graag aangetrokken als back-up voor hun eerste doelman. Echter, de jonge Nederlander heeft besloten om trouw te blijven aan zijn huidige club Ajax en te wachten op een kans in het eerste elftal. Het is duidelijk dat Gorter zijn carrière zorgvuldig wil plannen en niet overhaast beslissingen wil nemen over zijn toekomst in het voetbal.