×
Home Nieuws Livescore

Ajax jaagt op Oxlade-Chamberlain: Besiktas in gevaar

Ajax jaagt op Oxlade-Chamberlain: Besiktas in gevaar
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 16:16 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op het binnenhalen van Alex Oxlade-Chamberlain en is van plan om de Engelse middenvelder los te weken bij Besiktas. Het nieuws werd naar buiten gebracht door de Turkse journalist Sercan Dikme van Sports Digitale. De Amsterdamse club ziet in Oxlade-Chamberlain een waardevolle toevoeging aan het team en is vastberaden om hem naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

De 28-jarige Oxlade-Chamberlain, die momenteel speelt voor Besiktas, heeft een indrukwekkende staat van dienst in het Engelse voetbal. Hij heeft gespeeld voor clubs als Arsenal en Liverpool en heeft ook ervaring opgedaan in de Champions League. Ajax ziet in hem niet alleen een ervaren speler, maar ook een speler met de nodige kwaliteiten om het team naar een hoger niveau te tillen.

De onderhandelingen tussen Ajax en Besiktas beloven spannend te worden, aangezien de Turkse club Oxlade-Chamberlain niet zomaar zal laten gaan. Echter, met de financiƫle slagkracht en sportieve ambities van Ajax, lijkt een deal zeker niet uitgesloten. De supporters van de Amsterdamse club zullen dan ook vol spanning afwachten of Oxlade-Chamberlain daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.