×
Home Nieuws Livescore

Kees Luijckx bekritiseert Victor Edvardsen's social media gedrag

Kees Luijckx bekritiseert Victor Edvardsen's social media gedrag
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 15:24 uur

Voormalig profvoetballer Kees Luijckx uit zijn ongenoegen over het gedrag van Victor Edvardsen, die momenteel speelt voor Go Ahead Eagles. De 28-jarige spits werd onlangs door trainer Paul Simonis gepasseerd voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voorafgaand aan het duel uitte Edvardsen zijn frustraties openlijk op sociale media, wat bij Luijckx in het verkeerde keelgat schoot.

Luijckx, die bekend staat om zijn directe en eerlijke mening, vindt het gedrag van Edvardsen ongepast en niet professioneel. Hij benadrukt het belang van teamspirit en respect voor de beslissingen van de trainer. Als voormalig profvoetballer begrijpt Luijckx de teleurstelling van Edvardsen, maar benadrukt hij dat dit soort zaken binnenskamers moeten worden besproken en niet via social media moeten worden geuit.

De kwestie rondom Edvardsen zorgt voor de nodige opschudding binnen de club en onder de supporters. De spits zal naar alle waarschijnlijkheid een gesprek hebben met de trainer en de technische staf om de lucht te klaren en verdere escalatie te voorkomen. Het is afwachten hoe dit incident de sfeer binnen het team en de prestaties op het veld zal beïnvloeden in de komende wedstrijden.