×
Home Nieuws Livescore

Patrick Wålemark verlaat Feyenoord op huurbasis voor Lech Poznan.

Patrick Wålemark verlaat Feyenoord op huurbasis voor Lech Poznan.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 15:08 uur

Jonge Zweedse verdediger Patrick Wålemark zal opnieuw op huurbasis vertrekken bij Feyenoord, zo heeft de Poolse club Lech Poznan aangekondigd via hun officiële kanalen. De 22-jarige talentvolle speler zal binnenkort officieel worden gepresenteerd, onder voorbehoud van het succesvol doorstaan van zijn medische keuring.

Wålemark, die eerder al ervaring opdeed bij Feyenoord, krijgt nu de kans om zijn talent verder te ontwikkelen bij Lech Poznan. De Poolse club heeft hoge verwachtingen van de jonge Zweed en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun team. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel kan Wålemark een belangrijke rol gaan spelen in de verdediging van Lech Poznan.

De verhuur van Wålemark markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de mogelijkheid om zich te bewijzen op een ander niveau. Feyenoord gunt de Zweedse verdediger deze kans en hoopt dat hij zich verder kan ontwikkelen tijdens zijn verblijf bij Lech Poznan. De supporters van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de officiële presentatie van Wålemark en zijn prestaties in het komende seizoen.