×
Home Nieuws Livescore

Topclubs PSV, Feyenoord en Ajax jagen op Cédric Soares.

Topclubs PSV, Feyenoord en Ajax jagen op Cédric Soares.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 14:08 uur

De Eredivisie-transfermarkt staat op het punt om te exploderen met de drie grootmachten PSV, Feyenoord en Ajax die allemaal azen op de handtekening van de transfervrije Cédric Soares. Volgens de gerenommeerde transferjournalist Ben Jacobs hebben de Nederlandse topclubs hun zinnen gezet op de Portugese verdediger en hopen ze hem deze zomer aan zich te binden.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Soares een waardevolle toevoeging zijn voor zowel PSV, Feyenoord als Ajax. De strijd om zijn handtekening belooft dan ook hevig te worden, aangezien alle drie de clubs hun selecties willen versterken voor het komende seizoen. Soares, die eerder uitkwam voor clubs als Southampton en Arsenal, staat nu voor de keuze om zijn carrière voort te zetten in de Eredivisie.

De interesse van de traditionele Eredivisie-top drie in Soares onderstreept de ambitie van deze clubs om zich te versterken met ervaren spelers van internationaal niveau. De komst van de Portugese verdediger zou niet alleen sportief gezien een impuls betekenen, maar ook voor de uitstraling en aantrekkingskracht van de Nederlandse competitie. Het belooft een boeiende zomer te worden vol transferspeculaties en onderhandelingen in de Eredivisie.