×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid huurt Lenglet van Barcelona, Hancko te duur.

Atlético Madrid huurt Lenglet van Barcelona, Hancko te duur.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 11:24 uur

Atlético Madrid heeft een opvallende transfer gerealiseerd door Clément Lenglet dit seizoen op huurbasis over te nemen van FC Barcelona. De Spaanse club was aanvankelijk geïnteresseerd in Feyenoord-verdediger Dávid Hancko, maar besloot uiteindelijk om voor Lenglet te gaan. Hancko werd als te duur beschouwd door de club uit Madrid, waardoor de keuze op de Franse verdediger viel.

Clément Lenglet staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en ervaring op het hoogste niveau. Met zijn komst hoopt Atlético Madrid de defensie verder te versterken en zich te kunnen meten met de topclubs in Spanje en Europa. De huurovereenkomst biedt Lenglet de kans om zich te bewijzen in het rood-witte shirt van Atlético en zijn waarde te tonen voor het team.

De transfer van Lenglet naar Atlético Madrid markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de mogelijkheid om zich te ontwikkelen onder de vleugels van trainer Diego Simeone. De fans van Atlético kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Lenglet en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Lenglet een belangrijke rol gaan spelen in het streven van Atlético Madrid naar succes dit seizoen.