×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bereidt bod voor op Bulgaarse keeper Andreev

Feyenoord bereidt bod voor op Bulgaarse keeper Andreev
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 11:16 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op de negentienjarige doelman Plamen Andreev als mogelijke opvolger voor Justin Bijlow, zo meldt bronnen binnen de club. De talentvolle keeper wordt al geruime tijd nauwlettend in de gaten gehouden door de Rotterdammers, die momenteel bezig zijn met het voorbereiden van een eerste bod op de Bulgaarse doelverdediger.

Andreev, die momenteel actief is bij een club in zijn thuisland, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en potentieel. Feyenoord ziet in hem een veelbelovende aanwinst voor de toekomst en hoopt hem naar De Kuip te kunnen halen om de concurrentie met Bijlow aan te gaan.

De club uit Rotterdam is vastbesloten om de selectie te versterken en ziet in Andreev een talent met de juiste kwaliteiten om door te groeien naar het eerste elftal. De onderhandelingen tussen Feyenoord en de club van de jonge doelman zijn naar verluidt in volle gang, en de supporters van de club kijken reikhalzend uit naar een mogelijke transfer van de talentvolle Bulgaar naar hun geliefde club.