×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard jaagt op Feyenoord-speler Ezequiel Bullaude

Fortuna Sittard jaagt op Feyenoord-speler Ezequiel Bullaude
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 09:32 uur

Fortuna Sittard heeft haar zinnen gezet op het binnenhalen van Ezequiel Bullaude van Feyenoord, volgens bronnen van 1908. De Limburgse Eredivisieclub is vastbesloten om de handtekening van de Argentijnse speler te bemachtigen, die momenteel geen toekomst meer lijkt te hebben in Rotterdam.

Bullaude, een talentvolle speler met veel potentieel, heeft de aandacht getrokken van Fortuna Sittard, die gelooft dat hij een waardevolle aanwinst zou zijn voor hun team. Met hun concrete interesse laten ze zien dat ze serieus zijn over het aantrekken van de speler en zijn bereid om te onderhandelen om hem naar hun club te halen.

De 23-jarige Bullaude, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zou een welkome toevoeging zijn aan de selectie van Fortuna Sittard. Met zijn ervaring bij Feyenoord en zijn potentieel om zich verder te ontwikkelen, zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van de club naar succes in de Eredivisie.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt tussen de clubs, lijkt het erop dat Fortuna Sittard vastberaden is om Bullaude aan te trekken en hem een nieuw thuis te bieden waar hij zijn talenten verder kan ontplooien. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en het lot van de Argentijnse speler bij Feyenoord.