×
Home Nieuws Livescore

Michiel Kramer mogelijk naar NAC Breda, RKC verlaten

Michiel Kramer mogelijk naar NAC Breda, RKC verlaten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 08:40 uur

Het lijkt erop dat Michiel Kramer zijn tijd bij RKC Waalwijk aan het afsluiten is, aangezien de ervaren spits op weg is naar de uitgang. De 35-jarige voetballer zou wel eens een nieuwe uitdaging kunnen aangaan in de Eredivisie, aangezien NAC Breda interesse heeft getoond in zijn diensten. Dit nieuws werd gemeld door Voetbal International, wat de speculaties over een mogelijke transfer alleen maar versterkt.

Kramer, die bekend staat om zijn doelpunten en fysieke spel, heeft een lange carrière in het Nederlandse voetbal achter de rug. Met zijn ervaring en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor NAC Breda, dat momenteel op zoek is naar versterking voorin. De spits zelf lijkt ook open te staan voor een nieuwe uitdaging en een frisse start bij een andere Eredivisieclub.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt de interesse van NAC Breda in Michiel Kramer serieus te zijn. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en de speler zelf. Fans van zowel RKC Waalwijk als NAC Breda zullen gespannen afwachten om te zien waar de toekomst van de ervaren spits uiteindelijk zal liggen.