×
Home Nieuws Livescore

Dirk Kuyt kritisch op VAR na puntenverlies Beerschot.

Dirk Kuyt kritisch op VAR na puntenverlies Beerschot.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 08:32 uur

Voormalig topvoetballer Dirk Kuyt, die momenteel fungeert als trainer van Beerschot, uitte zijn frustratie over de VAR na opnieuw puntenverlies voor zijn team. Beerschot bevindt zich momenteel op de laatste plek in de Belgische competitie, met slechts één punt behaald uit vijf gespeelde wedstrijden.

Kuyt, die bekend staat om zijn passie en vastberadenheid, liet weten dat de beslissingen van de VAR zijn ploeg niet altijd ten goede komen. De voormalige Oranje international benadrukte dat het moeilijk is om resultaten te boeken wanneer het geluk niet aan hun zijde is.

Ondanks de teleurstellende positie in de ranglijst blijft Kuyt echter vastberaden om zijn team te motiveren en te verbeteren. Hij gelooft sterk in de kwaliteiten van zijn spelers en is vastbesloten om samen met hen te werken aan een ommekeer in de prestaties van Beerschot.

Met nog veel wedstrijden te spelen in het seizoen, heeft Dirk Kuyt alle vertrouwen dat Beerschot in staat is om zich te herstellen en een sterkere vorm te laten zien. De trainer blijft optimistisch en vastbesloten om zijn team naar een hogere positie in de competitie te leiden, ondanks de huidige tegenslagen.