×
Home Nieuws Livescore

Chelsea overweegt Jadon Sancho transfer van Manchester United

Chelsea overweegt Jadon Sancho transfer van Manchester United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 07:48 uur

Chelsea blijft actief op de transfermarkt, ondanks dat hun selectie al goed gevuld is. De club lijkt nog niet klaar met het versterken van hun team en heeft haar zinnen gezet op Jadon Sancho. De aanvaller, momenteel spelend bij Manchester United, staat hoog op het verlanglijstje van The Blues.

Met een selectie die al uit zijn voegen barst, is het opmerkelijk dat Chelsea nog steeds op zoek is naar versterking. Jadon Sancho, een talentvolle aanvaller die zijn sporen heeft verdiend bij Borussia Dortmund en nu bij Manchester United speelt, lijkt de volgende aanwinst te kunnen worden voor de club uit Londen.

Chelsea is serieus bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om Sancho over te nemen van Manchester United. De club is bereid om diep in de buidel te tasten om de aanvaller naar Stamford Bridge te halen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Sancho een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Thomas Tuchel.

De transfer van Jadon Sancho naar Chelsea zou een opmerkelijke stap zijn in de carrière van de jonge Engelse international. Voor Chelsea zou het betekenen dat ze nog sterker worden en nog meer mogelijkheden hebben in aanvallend opzicht. Het is afwachten of de deal daadwerkelijk tot stand komt, maar de geruchten worden steeds sterker dat Sancho binnenkort in het blauw van Chelsea te bewonderen zal zijn.