×
Home Nieuws Livescore

Weghorst naar Ajax: Burnley werkt mee, zaakwaarnemer optimistisch

Weghorst naar Ajax: Burnley werkt mee, zaakwaarnemer optimistisch
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 07:16 uur

Het lijkt erop dat de transfergeruchten rondom Wout Weghorst naar Ajax nog steeds aanhouden. De zaakwaarnemer van de Oranje-spits, Simon Cziommer, heeft laten doorschemeren dat Burnley wellicht bereid is om mee te werken aan de mogelijke overstap. Weghorst, die momenteel speelt voor de Engelse club, staat al een tijdje in de belangstelling van de Amsterdamse club.

Ajax heeft al meerdere malen interesse getoond in de diensten van Weghorst, die bekend staat om zijn doelpunten en fysieke spel. De spits heeft in het verleden aangegeven open te staan voor een terugkeer naar de Eredivisie en Ajax lijkt een aantrekkelijke optie te zijn. Met de steun van zijn zaakwaarnemer Cziommer, die nauw betrokken is bij de onderhandelingen, zou de transfer naar Amsterdam wel eens dichterbij kunnen komen.

Burnley, de huidige club van Weghorst, lijkt volgens Cziommer ook niet onwelwillend te staan tegenover een mogelijke transfer. De Engelse club zou begrip hebben voor de wens van de spits om een nieuwe uitdaging aan te gaan en zou eventueel willen meewerken aan een deal met Ajax. Het is echter nog niet duidelijk hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of beide clubs tot een overeenkomst kunnen komen.

Al met al lijkt de transfer van Wout Weghorst naar Ajax nog steeds in de lucht te hangen. Met de steun van zijn zaakwaarnemer en mogelijk ook de medewerking van Burnley, zou de spits binnenkort wellicht te bewonderen zijn in het rood-witte shirt van de Amsterdamse club. Fans zullen met spanning afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en of Weghorst daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.