×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verhuurt Wålemark aan Lech Poznán met koopoptie.

Feyenoord verhuurt Wålemark aan Lech Poznán met koopoptie.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 01:16 uur

Feyenoord heeft besloten om Patrik Wålemark te verhuren aan Lech Poznán, zo heeft de club 1908 bekendgemaakt. De Zweedse buitenspeler zal voor één seizoen worden uitgeleend aan de Poolse club, met een optie tot koop. Wålemark werd onlangs gespot in het stadion van Lech Poznán, wat de geruchten over een mogelijke transfer verder aanwakkerde.

De beslissing om Wålemark te verhuren met een koopoptie komt voort uit de wens van Feyenoord om de speler meer speeltijd en ervaring op hoog niveau te bieden. De 22-jarige Zweed maakte in 2020 de overstap naar Feyenoord, maar heeft nog niet de kans gekregen om zich volledig te bewijzen in het eerste elftal.

Lech Poznán krijgt nu de mogelijkheid om Wålemark een seizoen lang te observeren en te beoordelen of hij past binnen hun team en speelstijl. Mocht de Poolse club tevreden zijn over de prestaties van de buitenspeler, dan hebben zij de optie om hem na het huurperiode definitief over te nemen van Feyenoord. Dit biedt zowel Wålemark als Lech Poznán de kans om een succesvolle samenwerking op te bouwen en zich verder te ontwikkelen in het Europese voetbal.