×
Home Nieuws Livescore

Al Ahli jaagt op Victor Osimhen, Napoli aarzelt nog

Al Ahli jaagt op Victor Osimhen, Napoli aarzelt nog
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 00:16 uur

Al Ahli, een vooraanstaande voetbalclub, heeft zijn zinnen gezet op de komst van de getalenteerde spits Victor Osimhen. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. Romano onthulde dat Napoli openstaat voor het vertrek van Osimhen, maar dat er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt tussen de Nigeriaanse aanvaller en Al Ahli.

De interesse van Al Ahli in Osimhen toont aan dat de club vastbesloten is om zijn aanval te versterken met een speler van internationale allure. Osimhen, die bekend staat om zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Al Ahli en de competitie waarin zij spelen.

Hoewel Napoli bereid lijkt te zijn om Osimhen te laten gaan, blijft de situatie voorlopig nog onzeker. De onderhandelingen tussen de speler en Al Ahli zijn nog gaande en er moet nog overeenstemming worden bereikt over de voorwaarden van de transfer. Fans van zowel Al Ahli als Napoli zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.