×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang onder vuur na opmerkelijke wissel PSV-wedstrijd

Noa Lang onder vuur na opmerkelijke wissel PSV-wedstrijd
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 00:08 uur

Noa Lang heeft voor ophef gezorgd na zijn opmerkelijke wissel tijdens de uitwedstrijd van PSV tegen Almere City FC (1-7). De actie van de aanvaller heeft niet alleen bij trainer Peter Bosz wenkbrauwen doen fronsen, maar ook Studio Voetbal-analist Pierre van Hooijdonk heeft zijn ongenoegen geuit.

Tijdens de wedstrijd leek Lang niet blij te zijn met zijn vervanging en dat is niet onopgemerkt gebleven. Bosz omschreef het gedrag van de jonge speler als 'een beetje raar', terwijl Van Hooijdonk nog scherper reageerde op de situatie. De voormalige voetballer en analist liet weten dat hij de reactie van Lang ongepast vond en dat dit soort gedrag niet getolereerd mag worden in het professionele voetbal.

De wissel van Lang en zijn daaropvolgende reactie hebben geleid tot discussies binnen en buiten de voetbalwereld. Het incident werpt een schaduw over de prestaties van PSV in de wedstrijd tegen Almere City FC en roept vragen op over de houding en mentaliteit van de jonge speler. Lang zal naar alle waarschijnlijkheid een gesprek hebben met de clubleiding om de situatie te bespreken en eventuele consequenties te bepalen.