×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: Feyenoord mist urgentie voor Klassieker tegen Ajax

Van Hanegem: Feyenoord mist urgentie voor Klassieker tegen Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 23:56 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft een week voor de langverwachte Klassieker tegen Ajax de noodklok geluid voor zijn geliefde club Feyenoord. De legendarische speler en trainer, bijgenaamd De Kromme, uit zijn bezorgdheid over het gebrek aan urgentie binnen de ploeg van de huidige coach Brian Priske. Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, benadrukt dat Feyenoord zich bewust moet zijn van de ernst van de situatie en snel moet handelen om de benodigde scherpte en vastberadenheid terug te vinden.

De uitspraken van Van Hanegem komen op een cruciaal moment in het seizoen, waarin Feyenoord zich voorbereidt op de confrontatie met aartsrivaal Ajax. De Klassieker is altijd een beladen duel vol passie en rivaliteit, en het is essentieel dat de spelers van Feyenoord met de juiste mentaliteit het veld betreden. De kritiek van De Kromme dient dan ook als een wake-up call voor de Rotterdamse club, die momenteel niet het niveau lijkt te halen dat van hen verwacht wordt.

Trainer Brian Priske zal ongetwijfeld de woorden van Van Hanegem ter harte nemen en proberen zijn team te motiveren en te inspireren om tot het uiterste te gaan in de aanloop naar de Klassieker. De druk op Feyenoord neemt toe naarmate de wedstrijd dichterbij komt, en het is nu aan de spelers om te bewijzen dat zij wel degelijk over de benodigde urgentie en vastberadenheid beschikken om Ajax te kunnen verslaan. De supporters van Feyenoord zullen hopen dat de kritiek van De Kromme een positief effect zal hebben op het team en dat zij met hernieuwde energie en passie de strijd zullen aangaan in de Klassieker.