×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest biedt ver onder vraagprijs voor Gimenez

Nottingham Forest biedt ver onder vraagprijs voor Gimenez
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 23:32 uur

Nottingham Forest heeft een bod uitgebracht op de Mexicaanse spits Santiago Gimenez, maar volgens De Telegraaf valt dit bod ver onder de verwachtingen. Het bod van 33 miljoen euro wordt door Feyenoord als ontoereikend beschouwd en de Rotterdamse club lijkt niet van plan om Gimenez onder deze voorwaarden te laten gaan.

Santiago Gimenez, die momenteel speelt voor Feyenoord, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld. Zijn potentieel heeft de interesse gewekt van Nottingham Forest, maar het lijkt erop dat de Engelse club meer zal moeten bieden om Feyenoord te overtuigen om de spits te laten gaan.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Nottingham Forest zullen naar verwachting voortduren, aangezien de Nederlandse club vastbesloten lijkt om een eerlijke prijs te krijgen voor hun talentvolle speler. Het is nog onduidelijk of Nottingham Forest bereid is om hun bod te verhogen om Gimenez binnen te halen.

De fans van Feyenoord zullen met spanning afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Santiago Gimenez uiteindelijk de overstap zal maken naar Nottingham Forest. Voor nu lijkt het erop dat Feyenoord standvastig blijft in hun besluit om de Mexicaanse spits niet zomaar te laten gaan voor een bod dat 'totaal niet in de buurt' komt van wat zij als rechtvaardig beschouwen.