×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op versterking voor 3 posities voor deadline

Feyenoord jaagt op versterking voor 3 posities voor deadline
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 23:16 uur

Feyenoord zet alles op alles om voor het sluiten van de transfermarkt nog drie cruciale posities te versterken, zo meldt Voetbal International. Technisch directeur Dennis te Kloese is naar verluidt druk bezig met het vinden van een geschikte rechtsbuiten, een middenvelder en een nieuwe doelman voor de Rotterdamse club.

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de deadline, is de druk hoog bij Feyenoord om de gewenste versterkingen binnen te halen. De club is vastberaden om de selectie te versterken en de concurrentie aan te gaan in zowel de nationale competitie als in Europa.

De zoektocht naar de juiste spelers voor deze posities is intensief en het is duidelijk dat Feyenoord geen genoegen neemt met half werk. De fans kijken reikhalzend uit naar eventuele nieuwe aanwinsten die het team naar een hoger niveau kunnen tillen en de club weer laten meestrijden om de prijzen. Het belooft een spannende race tegen de klok te worden voor Feyenoord en Te Kloese om de gewenste versterkingen tijdig binnen te halen.