×
Home Nieuws Livescore

Vink en Perez kritisch op aanpak Almere City

Vink en Perez kritisch op aanpak Almere City
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 23:08 uur

Voormalige profvoetballers Marciano Vink en Kenneth Perez hebben kritiek geuit op de aanpak van trainer Hedwiges Maduro tijdens de wedstrijd tussen Almere City en PSV, die eindigde in een vernietigende 1-7 overwinning voor de Eindhovenaren. In het programma 'Dit was het Weekend' hebben Vink en Perez hun ongenoegen geuit over de tactiek die Almere City hanteerde, die volgens hen niet effectief was.

Vink, die zelf als speler actief was bij clubs als Ajax en Real Madrid, heeft in zijn analyse van de wedstrijd een verklaring gegeven voor de doelpuntenregen die PSV wist te produceren. Hij benadrukte dat de aanpak van Almere City niet goed genoeg was om de tegenstander af te stoppen en dat er fouten zijn gemaakt die tot de zware nederlaag hebben geleid.

Perez, die bekendheid verwierf als speler van onder andere AZ en Ajax, was nog scherper in zijn oordeel. Hij bestempelde de aanpak van Almere City als een 'voorbeeld van hoe je het niet moet doen' en uitte zijn teleurstelling over de manier waarop de ploeg van Maduro zich presenteerde tegen PSV. Perez benadrukte het belang van een goede tactiek en organisatie om succesvol te zijn tegen sterke tegenstanders.

De kritiek van Vink en Perez werpt een schaduw over de prestatie van Almere City in de wedstrijd tegen PSV en roept vragen op over de aanpak en strategie van trainer Maduro. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor Almere City om zich te verbeteren en competitiever te worden in de strijd om de topplaatsen in het Nederlandse voetbal.