×
Home Nieuws Livescore

Van Dijk vastbesloten: Liverpool-liefde blijft na aflopend contract

Van Dijk vastbesloten: Liverpool-liefde blijft na aflopend contract
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 22:16 uur

Virgil van Dijk heeft zijn toewijding aan Liverpool bevestigd door te verklaren dat hij ook na dit seizoen graag voor de club wil blijven spelen. De Nederlandse verdediger, tevens aanvoerder van het Nederlands elftal, heeft momenteel een aflopend contract bij de Engelse club, maar liet na de wedstrijd tegen Brentford FC (2-1) doorschemeren dat hij niet van plan is om zomaar te vertrekken.

Na een lange periode van revalidatie van een zware knieblessure, is Van Dijk dit seizoen weer teruggekeerd op topniveau en heeft hij een cruciale rol gespeeld in de verdediging van Liverpool. Zijn leiderschap en ervaring zijn van onschatbare waarde gebleken voor het team, en het is dan ook geen verrassing dat de club graag met hem verder wil.

Hoewel er nog geen concrete contractonderhandelingen zijn gestart, lijkt het erop dat zowel Van Dijk als Liverpool openstaan voor een verlenging van de samenwerking. De fans van de club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn om te horen dat hun geliefde verdediger van plan is om zijn verblijf op Anfield voort te zetten en zijn stempel verder op de club te drukken.