×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord overweegt verbeterd bod Nottingham Forest op Gimenez

Feyenoord overweegt verbeterd bod Nottingham Forest op Gimenez
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 21:32 uur

Feyenoord staat open voor het verbeterde bod van Nottingham Forest op Santiago Gimenez, zo meldt Voetbal International. Eerdere biedingen op de spits werden door de Rotterdammers afgewezen, maar dit nieuwe bod lijkt serieus in overweging te worden genomen. De Engelse club heeft blijkbaar de inzet verhoogd om de talentvolle aanvaller binnen te halen, en Feyenoord lijkt nu bereid te zijn om te onderhandelen.

Santiago Gimenez heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en potentieel, waardoor meerdere clubs hun interesse hebben getoond. Feyenoord heeft tot nu toe standvastig geweigerd om de speler te laten gaan, maar lijkt nu toch te buigen onder de druk van het verbeterde bod van Nottingham Forest. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting intensiever worden nu Feyenoord openstaat voor een mogelijke transfer van Gimenez.

Het is een spannende tijd voor zowel de speler als de clubs, aangezien de transfermarkt in volle gang is en de deadline nadert. De fans van Feyenoord zullen gespannen afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of hun veelbelovende spits uiteindelijk de overstap zal maken naar Nottingham Forest. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het lot van Santiago Gimenez bij Feyenoord.