×
Home Nieuws Livescore

Perez: Feyenoord moet bod op Gimenez accepteren

Perez: Feyenoord moet bod op Gimenez accepteren
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 21:16 uur

Voormalig voetballer en huidig ESPN-analist Kenneth Perez heeft zijn mening gegeven over het recente bod van Nottingham Forest op Feyenoord's spits Santiago Gimenez. Perez is van mening dat de Rotterdamse club het bod van 33 miljoen van de Engelse club zou moeten accepteren. Volgens de voetbalexpert is dit een aanzienlijk bedrag voor de Mexicaanse aanvaller, en zou het een goede zet zijn voor Feyenoord om dit bod te aanvaarden.

Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat het niet vaak voorkomt dat clubs dergelijke bedragen bieden voor spelers uit de Eredivisie. Hij gelooft dat Feyenoord met het accepteren van dit bod de financiële middelen zou hebben om te investeren in versterkingen voor het team. Daarnaast zou het ook een kans zijn voor Gimenez om zijn carrière in de Engelse competitie voort te zetten en zich verder te ontwikkelen als speler.

De voorgestelde transfer van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest zou niet alleen een grote stap zijn voor de speler zelf, maar ook voor Feyenoord als club. Met het bedrag van 33 miljoen euro zou de Rotterdamse club de mogelijkheid hebben om te investeren in nieuwe talenten en de selectie te versterken. Het is nu aan Feyenoord om te beslissen of zij het advies van Kenneth Perez opvolgen en het bod van Nottingham Forest accepteren, of dat zij ervoor kiezen om de Mexicaanse spits in Rotterdam te houden.