×
Home Nieuws Livescore

Mark Flekken favoriet voor eerste keeper Nederlands elftal

Mark Flekken favoriet voor eerste keeper Nederlands elftal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 21:08 uur

Mark Flekken heeft zijn zinnen gezet op de positie van eerste keeper bij het Nederlands elftal tijdens de komende interlandperiode. De doelman van Brentford FC is ervan overtuigd dat hij de beste papieren heeft voor deze belangrijke rol. Wat Flekken onderscheidt van zijn concurrenten is het feit dat hij wekelijks actief is in een topcompetitie, iets wat niet voor alle doelmannen geldt.

Met zijn constante optredens op het hoogste niveau bij Brentford FC, laat Flekken zien dat hij klaar is voor de uitdaging om het doel van Oranje te verdedigen. Zijn scherpte, reflexen en leiderschap op het veld maken hem een geduchte concurrent voor de andere keepers in de selectie. Flekken is vastberaden om zijn kans te grijpen en te laten zien wat hij waard is voor het nationale team.

De 28-jarige doelman beseft dat de concurrentie hevig zal zijn, met ervaren keepers als Jasper Cillessen en Tim Krul in de selectie. Echter, Flekken is vastbesloten om zijn plek onder de lat te veroveren en zijn stempel te drukken op het Nederlands elftal. Met zijn focus, toewijding en harde werk hoopt hij bondscoach Louis van Gaal te overtuigen van zijn kwaliteiten en zo zijn droom te verwezenlijken om het Oranje-shirt te dragen tijdens de eerstvolgende interlands.