×
Home Nieuws Livescore

Roda JC-doelman Bucker redt gelijkspel met late assist

Roda JC-doelman Bucker redt gelijkspel met late assist
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 20:56 uur

In een zinderende wedstrijd tussen Roda JC en VVV Venlo speelde doelman Koen Bucker een hoofdrol van jewelste. Het leek er lange tijd op dat VVV Venlo met 1-0 aan het langste eind zou trekken, maar Bucker besloot anders. In de slotfase van de wedstrijd wist de doelman van Roda JC met een indrukwekkende assist zijn team naar een gelijkmaker te leiden, tot grote vreugde van de fans.

De spanning was om te snijden in het stadion toen Roda JC en VVV Venlo tegenover elkaar stonden. VVV leek lange tijd de overhand te hebben en stond met 1-0 voor. De supporters van Roda JC zagen de moed al in de schoenen zakken, tot Koen Bucker zijn moment greep. Met een verbluffende actie wist de doelman zijn teamgenoten te bereiken en de gelijkmaker binnen te slepen, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De prestatie van Koen Bucker zal nog lang worden herinnerd in de geschiedenis van Roda JC. Met zijn onverwachte assist wist hij zijn team te redden van een nederlaag en zorgde hij voor een onvergetelijk slot van de wedstrijd. De fans van Roda JC zullen de naam van hun doelman nog lang scanderen in het stadion, als eerbetoon aan zijn heldhaftige optreden op het veld.