×
Home Nieuws Livescore

Priske verdedigt wissel Timber: 'Team staat altijd voorop'

Priske verdedigt wissel Timber: 'Team staat altijd voorop'
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 19:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske benadrukt het belang van teamspirit na de reactie van Quinten Timber op zijn wissel in de wedstrijd tegen Sparta. Timber gaf aan teleurgesteld te zijn over de beslissing van de coach om hem in de tweede helft te vervangen, maar Priske stelt dat niemand boven het team staat. De Deense trainer erkent de teleurstelling van Timber en heeft aangegeven met hem in gesprek te zullen gaan om zijn keuze toe te lichten.

Priske, die sinds zijn aanstelling bij Feyenoord de nadruk legt op eenheid en samenwerking binnen het team, benadrukt dat individuele belangen altijd ondergeschikt zijn aan het collectieve doel. Hij gelooft sterk in de kracht van eenheid en wil dat zijn spelers zich volledig inzetten voor het teambelang. De wissel van Timber was een tactische keuze om het beste resultaat voor het team te behalen, aldus Priske.

Quinten Timber, die dit seizoen een belangrijke rol speelt in het Feyenoord-elftal, zal naar verwachting de uitleg van Priske accepteren en zich blijven inzetten voor het team. De jonge middenvelder heeft laten zien over de juiste mentaliteit te beschikken en zal naar alle waarschijnlijkheid de teleurstelling om zijn wissel gebruiken als motivatie om nog harder te werken en zich verder te ontwikkelen als speler.