×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forrest biedt 33 miljoen voor Feyenoord-spits Gimenez

Nottingham Forrest biedt 33 miljoen voor Feyenoord-spits Gimenez
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 18:40 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op de Mexicaanse spits Santiago Gimenez van Feyenoord. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de Engelse club een nieuw bod uitgebracht van maar liefst 33 miljoen euro om de getalenteerde aanvaller naar het City Ground-stadion te halen.

Gimenez, die momenteel indruk maakt in de Eredivisie met zijn doelpunten en snelheid, staat hoog op het verlanglijstje van Nottingham Forest-manager Chris Hughton. De club is vastbesloten om de aanvallende opties te versterken en ziet in de 21-jarige Mexicaan een perfecte aanwinst om het team te versterken.

Feyenoord zal naar verwachting serieus overwegen om het bod van Nottingham Forest te accepteren, gezien de financiƫle voordelen die het met zich meebrengt. De Rotterdamse club zou met de verkoop van Gimenez een aanzienlijk bedrag kunnen binnenhalen, wat hen in staat zou stellen om te investeren in nieuwe spelers en de selectie te versterken voor het komende seizoen.

De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting de komende dagen intensiveren, aangezien Nottingham Forest vastbesloten is om Gimenez aan te trekken en Feyenoord de beste deal voor de speler wil sluiten. De fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze potentiƫle transfer en hopen op een positieve uitkomst voor hun respectievelijke teams.