×
Home Nieuws Livescore

Gijs Smal prijst Bijlow: "Gemis voor Feyenoord voelbaar"

Gijs Smal prijst Bijlow:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 18:32 uur

Gijs Smal, de 26-jarige verdediger van Feyenoord, heeft lovende woorden gesproken over zijn vertrekkende teamgenoot Justin Bijlow. Smal, die al jarenlang zij aan zij met de talentvolle doelman heeft gestreden op het veld, gaf aan dat hij Bijlow enorm zal missen. De twee spelers hebben samen vele wedstrijden gespeeld en successen behaald voor de Rotterdamse club.

Bijlow, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een buitenlandse club. Zijn vertrek laat een leegte achter in het Feyenoord-team, maar Smal is ervan overtuigd dat Bijlow succesvol zal zijn in zijn verdere carrière. De verdediger prees de professionaliteit en toewijding van de doelman en wenste hem alle succes in zijn nieuwe avontuur.

Hoewel het afscheid van Bijlow voor Smal en zijn medespelers moeilijk zal zijn, blijft de focus van Feyenoord liggen op het behalen van sportieve successen. Smal benadrukte het belang van teamspirit en vastberadenheid om de doelen van de club te blijven nastreven, ook zonder de aanwezigheid van Bijlow. De verdediger kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven strijden voor overwinningen en glorie op het voetbalveld.