×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber furieus na gelijkspel Feyenoord tegen Sparta.

Quinten Timber furieus na gelijkspel Feyenoord tegen Sparta.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 18:16 uur

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber is furieus na het gelijkspel van zijn team tegen Sparta Rotterdam. De teleurstelling was van zijn gezicht af te lezen toen hij vroegtijdig werd gewisseld tijdens de wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel. Timber, die hoge verwachtingen had van de wedstrijd, kon zijn frustratie niet verbergen over de prestatie van zijn ploeg en zijn eigen vervanging.

De jonge middenvelder had gehoopt op een overwinning voor Feyenoord en was vastberaden om een belangrijke rol te spelen in het spel. Echter, ondanks zijn inzet en harde werk op het veld, slaagde het team er niet in om de volle drie punten binnen te halen. Het moment waarop Timber werd gewisseld, leek een kantelpunt te zijn in de wedstrijd en dit zorgde voor nog meer frustratie bij de speler.

Na afloop van de wedstrijd liet Timber zijn emoties de vrije loop en uitte hij zijn ongenoegen over het resultaat en de gang van zaken. Zijn teleurstelling was voelbaar en hij gaf aan dat er werk aan de winkel is voor het team om te verbeteren en sterker terug te komen in de volgende wedstrijden. De reactie van Timber laat zien hoe gepassioneerd hij is over zijn sport en hoe belangrijk het voor hem is om te winnen en te presteren op het hoogste niveau.