×
Home Nieuws Livescore

PSV bekijkt Danilho Doekhi als verdedigingsversterkingsoptie

PSV bekijkt Danilho Doekhi als verdedigingsversterkingsoptie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 18:00 uur

PSV heeft zijn oog laten vallen op Danilho Doekhi, de verdediger van Union Berlin. Volgens bronnen bij De Telegraaf staat Doekhi op het lijstje van potentiële versterkingen voor de Eindhovense club. De technisch directeur van PSV heeft afgelopen weekend persoonlijk de verrichtingen van Doekhi bekeken, wat aangeeft dat de interesse serieus is.

Doekhi, die momenteel actief is bij Union Berlin, wordt gezien als een mogelijke vervanger voor Ko Itakura. De Nederlandse stopper heeft indruk gemaakt met zijn optredens in Duitsland en lijkt daarmee een aantrekkelijke optie voor PSV. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en ervaring op het hoogste niveau, zou Doekhi een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Eindhovenaren.

De onderhandelingen tussen PSV en Doekhi zijn naar verluidt nog in een vroeg stadium, maar de interesse van de club is concreet. Het is afwachten of de transfer daadwerkelijk tot stand zal komen, maar Doekhi lijkt in ieder geval een serieuze kandidaat te zijn om de defensie van PSV te versterken. Volg de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer op de voet voor het laatste nieuws.