×
Home Nieuws Livescore

Priske begrijpt teleurstelling Timber na wissel tegen Sparta

Priske begrijpt teleurstelling Timber na wissel tegen Sparta
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 17:56 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft begrip getoond voor de teleurstelling van Quinten Timber nadat de speler werd gewisseld tijdens het duel tegen Sparta Rotterdam, dat eindigde in een gelijkspel van 1-1. Priske erkent dat het nooit leuk is voor een speler om gewisseld te worden, maar benadrukt dat de beslissing om Timber naar de kant te halen een tactische keuze was die van belang was voor het team.

Timber, die in de basis stond bij Feyenoord, kon zijn stempel niet drukken op de wedstrijd zoals gehoopt. Priske zag zich genoodzaakt om in te grijpen en koos ervoor om de jonge middenvelder te vervangen. Hoewel Timber begrijpelijkerwijs teleurgesteld was over de wissel, heeft Priske vertrouwen in de veerkracht en professionaliteit van de speler om hiermee om te gaan en zich verder te ontwikkelen.

De Feyenoord-trainer benadrukt dat het belangrijk is voor spelers om te begrijpen dat wissels onderdeel zijn van het spel en dat deze beslissingen altijd in het belang van het team worden genomen. Priske staat achter zijn keuze en gelooft dat het belangrijk is voor Timber om hieruit te leren en sterker terug te komen in de volgende wedstrijden. Met de steun van de trainer en het team hoopt Timber zijn teleurstelling om te zetten in motivatie om nog harder te werken en zijn kwaliteiten te laten zien op het veld.