×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske teleurgesteld in Feyenoord en belooft versterkingen.

Brian Priske teleurgesteld in Feyenoord en belooft versterkingen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 17:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is teleurgesteld over de prestatie van zijn team tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Na de nederlaag op Het Kasteel is Priske duidelijk ontevreden over zowel het resultaat als het optreden van zijn spelers. De Deense coach benadrukt dat er werk aan de winkel is om de prestaties van Feyenoord te verbeteren en is vastbesloten om zijn team naar een hoger niveau te tillen.

Priske heeft ook laten weten dat er nog versterkingen zullen worden aangetrokken voor De Kuip. De trainer is ervan overtuigd dat nieuwe spelers het team kunnen versterken en de concurrentie binnen de selectie kunnen vergroten. Met het oog op de doelstellingen van Feyenoord voor het komende seizoen, is Priske vastbesloten om de juiste spelers aan te trekken die het team naar succes kunnen leiden.

Daarnaast heeft Priske gereageerd op de wissel van Quinten Timber tijdens de wedstrijd. De trainer heeft zijn beslissing toegelicht en benadrukt dat het belangrijk is om tactische keuzes te maken om de wedstrijd te beïnvloeden. Priske staat achter zijn besluit en gelooft dat dit in het belang was van het team. Met zijn vastberadenheid en focus op verbetering, blijft Priske streven naar succes voor Feyenoord in het nieuwe seizoen.