×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord in gesprek met zaakwaarnemer Sparta-doelman Olij

Feyenoord in gesprek met zaakwaarnemer Sparta-doelman Olij
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 17:16 uur

Feyenoord heeft interesse getoond in de talentvolle doelman Nick Olij, zo heeft de zaakwaarnemer van de Sparta-keeper bevestigd. Na het gelijkspel tussen Sparta en Feyenoord (1-1) heeft Olij laten weten dat er contact is geweest tussen zijn zaakwaarnemer en de Rotterdamse club. De doelman, die momenteel onder contract staat bij Sparta, lijkt daarmee in de belangstelling te staan van de Eredivisie-grootmacht.

De 25-jarige Olij heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn sterke optredens voor Sparta en lijkt daarmee de interesse van Feyenoord te hebben gewekt. De doelman staat bekend om zijn goede reflexen en leiderschap in het veld, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt. Feyenoord, dat op zoek is naar versterkingen voor de positie onder de lat, lijkt Olij als een potentiële kandidaat te zien om het keepersprobleem op te lossen.

Hoewel er nog geen concrete details zijn over een mogelijke transfer van Olij naar Feyenoord, lijkt de interesse van de club serieus te zijn. De doelman zelf heeft aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging en een stap hogerop te willen zetten in zijn carrière. Het is dan ook afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Feyenoord daadwerkelijk concrete stappen zal zetten om Olij aan te trekken als nieuwe doelman voor het team.