×
Home Nieuws Livescore

Napoli akkoord met Manchester United over transfer McTominay

Napoli akkoord met Manchester United over transfer McTominay
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 16:16 uur

In een opmerkelijke wending in de transfermarkt hebben Napoli en Manchester United overeenstemming bereikt over de verkoop van Scott McTominay. De Italiaanse club heeft ingestemd met een aanzienlijke transfersom van maar liefst dertig miljoen euro om de Schotse middenvelder over te nemen van The Red Devils. Deze overeenkomst markeert een belangrijke stap voor McTominay, die nu de kans krijgt om zijn carrière voort te zetten in de Serie A.

McTominay, die bekend staat om zijn sterke fysieke spel en tactisch inzicht, heeft indruk gemaakt bij Manchester United sinds zijn debuut in het eerste elftal. Zijn vertrek naar Napoli zal een verlies betekenen voor de Engelse club, maar biedt de 25-jarige speler de mogelijkheid om zijn talenten verder te ontwikkelen in een nieuwe competitie. De fans van Napoli kunnen zich verheugen op de komst van een speler met een bewezen staat van dienst in de Premier League.

De transfer van McTominay naar Napoli zal naar verwachting snel worden afgerond, aangezien beide clubs al tot overeenstemming zijn gekomen over de voorwaarden van de deal. Voor Manchester United betekent dit dat ze op zoek zullen gaan naar een vervanger voor de Schotse international, terwijl Napoli zich verheugt op de toevoeging van een speler die hun middenveld aanzienlijk zal versterken. De komende dagen zullen ongetwijfeld spannend zijn voor alle betrokken partijen, terwijl de transferperiode in volle gang is.