×
Home Nieuws Livescore

PSV weigert bod van 30 miljoen op Joey Veerman

PSV weigert bod van 30 miljoen op Joey Veerman
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 16:08 uur

Een Nederlandse topclub heeft naar verluidt interesse getoond in de talentvolle middenvelder Joey Veerman. Volgens bronnen van Voetbal International was de club bereid om maar liefst dertig miljoen euro neer te tellen voor de diensten van de speler. Echter, ondanks het aanzienlijke bod, lijkt PSV niet onder de indruk te zijn van dit bedrag.

Joey Veerman, die momenteel speelt voor sc Heerenveen, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn spel en wordt gezien als een van de grootste talenten in de Eredivisie. Zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, zowel binnen als buiten Nederland.

Hoewel dertig miljoen euro een aanzienlijk bedrag is, lijkt het niet voldoende te zijn om PSV te overtuigen om Veerman te laten gaan. De Eindhovense club staat bekend om zijn ambitie en streven naar succes, en zal waarschijnlijk een hoger bod verwachten als ze bereid zouden zijn om hun sterspeler te laten vertrekken.

Het is nog onduidelijk hoe deze transferontwikkelingen zullen verlopen en of de geïnteresseerde club bereid is om hun bod te verhogen om Veerman binnen te halen. Voor nu blijft de toekomst van Joey Veerman bij sc Heerenveen onzeker, terwijl de speculaties over een mogelijke transfer naar een topcompetitie blijven toenemen.