×
Home Nieuws Livescore

Napoli hoopt op Gilmour, Schouten ook in vizier

Napoli hoopt op Gilmour, Schouten ook in vizier
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 15:48 uur

Napoli heeft zijn zinnen gezet op een last-minute transfer van de Schotse middenvelder Billy Gilmour van Brighton & Hove Albion. De Italiaanse club is optimistisch over de mogelijkheid om Gilmour binnen te halen voordat het transferwindow sluit. De jonge en getalenteerde Gilmour wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Napoli, die op zoek is naar versterking op het middenveld.

De mogelijke komst van Gilmour naar Napoli roept echter vragen op over de toekomst van Jerdy Schouten. De Nederlandse middenvelder staat ook op het verlanglijstje van de Serie A-club. Het is nog onduidelijk of de transfer van Gilmour gevolgen zal hebben voor de interesse in Schouten. Napoli zal mogelijk moeten kiezen tussen de twee talentvolle spelers of proberen om beide middenvelders aan te trekken om hun selectie te versterken.

Met het sluiten van het transferwindow in zicht, zullen de onderhandelingen tussen Napoli en Brighton & Hove Albion naar verwachting in een stroomversnelling komen. De fans van Napoli hopen dat de club erin slaagt om Gilmour aan te trekken en zijn talent en potentieel te benutten in het Italiaanse voetbal. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Napoli en hun streven naar versterking van het middenveld voor het nieuwe seizoen.