×
Home Nieuws Livescore

Neghli's magistrale treffer zet Sparta op voorsprong tegen Feyenoord.

Neghli's magistrale treffer zet Sparta op voorsprong tegen Feyenoord.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 15:40 uur

In een zinderende wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord wist Camiel Neghli zijn team in de 34ste minuut op voorsprong te zetten met een briljant doelpunt. Het was een moment van pure magie op het veld toen doelman Timon Wellenreuther uitkwam, de bal wegkopte en Neghli vanaf een afstand de bal op spectaculaire wijze in het doel schoot. De fans van Sparta werden wild van vreugde terwijl de Feyenoord-aanhang met verbazing toekeek naar deze onverwachte wending in de wedstrijd.

Neghli's doelpunt zorgde voor een golf van opwinding in het stadion, waar de spanning voelbaar was. De spelers van Sparta vierden uitbundig terwijl Feyenoord zich haastte om een antwoord te vinden op deze tegenslag. Het was een moment dat de geschiedenisboeken in zou gaan als een van de meest memorabele doelpunten in de Rotterdamse derby.

De resterende speeltijd was gevuld met kansen aan beide kanten, maar het was uiteindelijk Neghli's doelpunt dat het verschil maakte. Sparta wist de voorsprong vast te houden en de overwinning veilig te stellen, waardoor de fans nog lang zouden napraten over deze legendarische goal van Camiel Neghli tegen aartsrivaal Feyenoord.