×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans eren Bijlow met spandoek voor vertrek

Feyenoord-fans eren Bijlow met spandoek voor vertrek
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 15:32 uur

Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam hebben de fans van de club uit Rotterdam een indrukwekkend spandoek getoond ter ere van doelman Justin Bijlow. De jonge keeper, die zijn hele jeugdopleiding bij Feyenoord heeft doorlopen, staat op het punt om de overstap te maken naar Southampton. Dit nieuws komt nadat Timon Wellenreuther de voorkeur heeft gekregen als eerste doelman bij Feyenoord.

Het spandoek dat de supporters ontrolden, was een blijk van waardering voor de talentvolle Bijlow, die geliefd is bij de fans van de club. Zijn vertrek naar Southampton betekent een nieuwe uitdaging voor de doelman, die hoopt om daar zijn carrière verder te kunnen ontwikkelen. Ondanks zijn vertrek kijken de supporters terug op de mooie momenten die Bijlow heeft beleefd in het Feyenoord-shirt.

De keuze van de club om Wellenreuther als eerste doelman aan te stellen, heeft voor de nodige discussie gezorgd onder de supporters. Toch lijken zij het vertrek van Bijlow te accepteren en gunnen zij hem het beste in zijn verdere loopbaan. De supporters van Feyenoord tonen hiermee hun loyaliteit en respect voor een speler die veel voor de club heeft betekend.