×
Home Nieuws Livescore

Walter Benítez teleurgesteld in PSV over transfer naar Atlético.

Walter Benítez teleurgesteld in PSV over transfer naar Atlético.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 15:08 uur

De Argentijnse doelman Walter Benítez heeft zijn ongenoegen geuit over de gang van zaken bij PSV, zo meldt Voetbal International. Benítez had de mogelijkheid om een transfer te maken naar Atlético Madrid, maar voelt zich teleurgesteld dat de Eindhovense club niet heeft meegewerkt aan deze overstap. Het weekblad suggereert dat de goalie een gebrek aan vertrouwen ervaart, aangezien technisch directeur Earnest Stewart hem nog geen contractaanbieding heeft gedaan.

Benítez, die van oorsprong Argentijns is, had gehoopt op een nieuwe uitdaging bij de Spaanse topclub Atlético Madrid. Echter, PSV leek niet bereid te zijn om mee te werken aan zijn vertrek. Dit heeft bij de doelman geleid tot gevoelens van frustratie en onbegrip. Het feit dat hij nog geen concreet aanbod heeft ontvangen van Stewart heeft het vertrouwen van Benítez in een toekomst bij PSV geschaad.

De situatie rondom Walter Benítez werpt een schaduw over zijn toekomst bij PSV. De doelman, die bekend staat om zijn sterke optredens onder de lat, lijkt nu te twijfelen aan zijn positie binnen de club. Het is afwachten hoe deze impasse tussen de speler en de technische staf van PSV zich verder zal ontwikkelen en of er alsnog een oplossing gevonden kan worden voor deze contractuele kwestie.