×
Home Nieuws Livescore

Vitesse verspeelt zege in blessuretijd tegen Excelsior.

Vitesse verspeelt zege in blessuretijd tegen Excelsior.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 14:48 uur

In een zinderende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie heeft Vitesse zondagmiddag op het nippertje averij opgelopen. De Arnhemmers, die gedurende de wedstrijd moeite hadden met hun tegenstander, leken op weg naar een overwinning op Excelsior. Echter, in de blessuretijd ging het alsnog mis voor Vitesse, waardoor ze genoegen moesten nemen met een teleurstellend gelijkspel.

Het duel begon veelbelovend voor Vitesse, dat met goed voetbal de bovenliggende partij was. De Arnhemmers creƫerden kansen en leken op weg naar drie punten. Echter, Excelsior gaf zich niet zomaar gewonnen en vocht zich terug in de wedstrijd. De spanning steeg naarmate de tijd verstreek en uiteindelijk was het Excelsior dat in de blessuretijd toesloeg en de gelijkmaker wist te scoren.

Voor Vitesse is dit gelijkspel een fikse tegenvaller, aangezien ze kostbare punten hebben laten liggen in de strijd om de bovenste plekken in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer en spelers zullen ongetwijfeld balen van het feit dat ze de overwinning uit handen hebben gegeven. Het is nu zaak voor Vitesse om deze teleurstelling snel achter zich te laten en zich te richten op de volgende wedstrijd, waarin ze zich willen revancheren en weer vol voor de winst zullen gaan.