×
Home Nieuws Livescore

Priske kort over transfer Bijlow en afwezigen bij Feyenoord

Priske kort over transfer Bijlow en afwezigen bij Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 14:32 uur

In een opvallende wending in de transfermarkt heeft Brian Priske, de coach van Feyenoord, kort gereageerd op de aanstaande transfer van Justin Bijlow. Na de Rotterdamse derby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord, waarbij Bijlow een cruciale rol speelde, zal de doelman direct naar Southampton vliegen om zijn transfer af te ronden. Deze overgang markeert een belangrijk moment in de carrière van de talentvolle Bijlow, die zijn kunsten nu in de Engelse competitie zal gaan vertonen.

Naast het nieuws over Bijlow, heeft Priske ook gesproken over de afwezigheid van enkele andere spelers in zijn selectie. Zo zal Hugo Bueno, Bart Nieuwkoop en Antoni Milambo niet beschikbaar zijn voor de komende wedstrijden. Deze afwezigheid zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor Priske en zijn team, aangezien zij nu op zoek zullen moeten naar alternatieve opstellingen en strategieën om deze spelers te vervangen.

De reactie van Priske op de transfer van Bijlow en de afwezigheid van enkele sleutelspelers werpt een nieuw licht op de situatie bij Feyenoord. Met de transfermarkt in volle gang en blessures die hun tol eisen, zal Priske nu moeten laten zien dat hij in staat is om zijn team door deze uitdagende periode te loodsen. De komende wedstrijden zullen ongetwijfeld cruciaal zijn voor Feyenoord en Priske, en het is aan hen om te bewijzen dat zij klaar zijn voor deze test.