×
Home Nieuws Livescore

FC Groningen en AZ spelen doelpuntloos gelijk in eigen huis.

FC Groningen en AZ spelen doelpuntloos gelijk in eigen huis.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 14:16 uur

In een weinig spectaculaire wedstrijd heeft FC Groningen in eigen stadion gelijkgespeeld tegen AZ. De eindstand van 0-0 weerspiegelde het gebrek aan overtuigend spel van beide teams gedurende de negentig minuten. Ondanks enkele kansen aan beide zijden slaagden de spelers er niet in om het net te vinden en de wedstrijd in hun voordeel te beslissen.

De supporters op de tribunes werden getrakteerd op een wedstrijd die voornamelijk werd gekenmerkt door slordigheid en gebrek aan precisie in de aanvallende acties. Beide ploegen leken moeite te hebben om hun spel op te bouwen en gevaar te stichten in elkaars strafschopgebied. Het gebrek aan doelpunten zorgde ervoor dat de wedstrijd eindigde zoals deze begon, met een gelijkspel als resultaat.

Trainer van FC Groningen gaf na afloop aan teleurgesteld te zijn over het vertoonde spel van zijn team en benadrukte dat er nog werk aan de winkel is om de prestaties te verbeteren. Aan de andere kant zal ook de coach van AZ met gemengde gevoelens terugkijken op deze wedstrijd, waarin zijn ploeg niet in staat was om de drie punten mee naar huis te nemen. Met nog veel wedstrijden te spelen in het seizoen zullen beide teams zich moeten herpakken om hun doelen te bereiken.