×
Home Nieuws Livescore

Nick Olij blijft bij Sparta ondanks interesse Feyenoord

Nick Olij blijft bij Sparta ondanks interesse Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 14:08 uur

Feyenoord lijkt niet van plan te zijn om Nick Olij als vervanger voor Justin Bijlow aan te trekken, ondanks eerdere speculaties. Volgens ESPN-verslaggever Sinclair Bischop is de kans op een overstap van de Sparta-doelman naar de Rotterdamse club erg klein. De reden hiervoor zou zijn dat Olij te duur is voor Feyenoord, waardoor een transfer momenteel niet waarschijnlijk lijkt.

Hoewel er in het verleden geruchten waren over een mogelijke transfer van Nick Olij naar Feyenoord, lijkt deze nu van de baan te zijn. De club lijkt niet bereid te zijn om de financiƫle middelen vrij te maken om de doelman van Sparta binnen te halen. Dit nieuws komt als een verrassing voor sommigen die hadden gehoopt op een transfer van Olij naar de Rotterdamse topclub.

De beslissing van Feyenoord om niet voor Nick Olij te gaan als vervanger van Justin Bijlow kan gevolgen hebben voor de doelmannenpositie bij de club. Met Bijlow mogelijk op weg naar Engeland, zal Feyenoord nu op zoek moeten gaan naar alternatieve opties om het keepersprobleem op te lossen. Het is nog onduidelijk welke stappen de club zal nemen om een geschikte vervanger te vinden voor Bijlow, maar het lijkt erop dat Olij geen deel zal uitmaken van die plannen.